مجموعه ی کوچکی از تجربیات گام به گام و اطلاعات گردآوری شده

در این وبلاگ در مورد اطلاعات علمی و تجربیات شخصی ام در مورد کشت گیاهان صحبت میشه .

مجموعه ی کوچکی از تجربیات گام به گام و اطلاعات گردآوری شده

در این وبلاگ در مورد اطلاعات علمی و تجربیات شخصی ام در مورد کشت گیاهان صحبت میشه .

از دانه تا ...


شاید اولین چیزی که به نظر برسه اینه که سبزه درست کردم ...

بله درسته ...

برای شروع من از دونه ها استفاده کردم .

برای جوانه زدن از نظر علمی ،گذروندن ی دوره ی سرما لازمه ؛ این دوره ی سرما باعث میشه تا موادی که در گیاه باعث خفتگی میشن ، تجزیه بشن و دانه برای رویش در فصل بهار آماده بشه .

در طبیعت این دوره ی سرما در فصل زمستان طی میشه اما من برای بهتر انجام شدن کارم با توجه به اینکه اینجور دانه ها در منزل در محیط های گرم تری قرار دارن ،بهتره این دوره ی سرما طی چند روز قرار گرفتن دانه ها در فریزر ،طی بشه .

بعد از اینکار دونه ها رو داخل یک ظرف آب قرار بدید. حدودا یک یا دو روز برای اینکار کافیه . در طبیعت بر اثر عوانل مختلفی شکی که برای رویش دانه لازمه به اون وارد میشه . آب یکی از عوانلیه که به دانه شک وارد میکنه تا رویشش رو شروع کنه . 

حالا زمان اون رسیده که دونه ها روی بین دستمال پارچه ای خیس قرار بدیم . جایی شنیدم که میتونیم دونه ها رو توی ظرفی مشابه شیشه سس بذاریم و آب داخلش بریزیم ،رطوبت و دمای لازم تهیه میشه .

حالا باید صبر کنید تا دونه هاتون مثل تصویر بالا ( دونه های من ) بشه .



موفق باشید 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.